Introductie lomilomi massage

Introductie lomilomi massage

Geraakt door lomilomi massage, en willen weten hoe ‘t nou echt zit? In onze 1-daagse introductie lomilomi massage (tempelstijl) ervaar je waar ‘t in deze vorm van lomilomi om gaat. Je leert traditioneel Hawaiiaanse chants. Je zet je eerste stappen in Ka’aleleau (Flying Dance Meditation), de basis van deze stijl van lomilomi massage. En je voelt aan den lijve of dit pad van heling en transfomatie iets voor jou is.

Lomilomi massage (tempelstijl) is de vloeiende, ceremoniële vorm van bodywork van Kahu Abraham Kawai’i, ook wel kahuna bodywork wordt genoemd. In deze vorm van lomilomi massage komen energiewerk, beweging, muziek en massage samen in een ritueel dat je cliënten tot diep in hun ziel kan raken.

In deze 1-daagse introductie lomilomi massage (tempelstijl) krijg je een goede indruk van wat deze vorm van lomilomi inhoudt. Want het leren van lomilomi massage in de stijl en traditie van grondlegger Kahu Abraham Kawai’i, is veel meer dan het leren van een massagetechniek.

Kahu Abraham Kawaii is de grondlegger van Kahuna Bodywork. In de introductie lomilomi massage (tempelstijl) kom je meer over hem te weten.
Kahu Abraham Kawaii

Tijdens het leren van deze vorm van lomilomi massage gaat ‘t in eerste instantie om de heling en ‘t in balans komen van jezelf. Zodat je je cliënten op tafel ook daadwerkelijk iets te bieden hebt. Tijdens de lomilomi training heel je de relatie met jezelf en je familie. Je gaat beter voor jezelf zorgen. Je word je bewust van wat jou in de weg staat om het leven te leiden dat je wilt.  En je zet stappen naar een leven dat lichter en eenvoudiger is..

Tijdens deze 1-daagse introductie lomilomi massage krijg je inzicht in wat dit pad van heling en transformatie kan inhouden. Ook zet je je eerste stappen in Ka’aleleau (Flying Dance Meditation), de basis van deze vorm van lomilomi massage. 

NIEUWSGIERIG? Schrijf je NU in!

datum: 23 juni
tijd: 10.00-17.00 uur
locatie: Hale Ola Pono, Lutmastraat 211 A-hs, Amsterdam
kosten: GRATIS
Ja, ik doe mee!