fbpx
Reacties Studenten

Reacties Studenten

Anne Schoefer, BASEL:Anne SchoeferDe beslissing om aan de Opleiding Hawaiian Temple Bodywork deel te nemen was de beste uit mijn leven. Het heeft me eraan herinnerd mijn hart te openen en liefde te laten stromen. Amira en Karin zijn geweldige leraressen in lomilomi, liefde voor jezelf en anderen en leven in the fullness of your being. Lomilomi is een geschenk van het universum aan en op de massagetafel en in ‘t leven. Zeer aan te bevelen. Mahalo!”

Danielle Coeterier, HEEZE, www. lomilomi-massage.nl: “De lomi-opleiding is voor mij een weg naar THUIS. Het is een warm bad van liefde waarin je met vaste hand gestuurd wordt naar de kracht in jezelf en ondertussen wordt opgeleid tot lomipractitioner….Ik kan niet anders dan volgen, want de weg zelf duwt mij met oneindig zachte kracht voort, naar de essentie in mij, de plek waar ik waarlijk ben.”

A Astrid Sneekesstrid Sneekes, AMSTERDAM, www.all-is-one.nl: “My training with Malamalomi changed my life and gave me the profession I absolutely love. If you want, ALOHA can be your lifestyle. Otherwise you will unpeel yourself to a deeper core under the respectful loving care of Karin and Amira, learn to give traditional lomilomi with your heart and soul and reach your clients on a deep healing level. For me joining one Flying Dance Meditation afternoon convinced me that this felt like the right step to take. Practising this wavelike motion really feels like coming home to myself. Amira and Karin are beautiful teachers and I keep on enjoying learning more from them. Mahalo nui loa!”

 Deborah HellemondDeborah Hellemond, PAPENVOORT (Dr.), Massagepraktijk Mana Loa: “De lomilomi training is geweldig! Het heeft bijgedragen aan mijn innerlijke groei, heeft mijn hart geopend, het me bewust gemaakt dat ik mag zijn wie ik ben! Het laat me ook veel bewuster kijken naar hoe ik met de dingen in het leven omga en hoe ik kan veranderen, zodat het leven veel lichter en simpeler wordt! Voor mij is Lomilomi het pad naar mijzelf en naar de ander, in onvoorwaardelijke liefde! Ik heb er een prachtige en liefdevolle familie bij gekregen!”

Eric Tielemans

Eric Tielemans, LANDSMEER, www.massagelandsmeer.nl: “Lomi is een commitment, een belofte aan mezelf. Het duurde wel even voordat ik dat in essentie begreep. Trouw zijn aan jezelf, je pure zelf zoals je bedoeld bent, los van ego, los van verwachtingen, los van wurgende oordelen, maar in pure liefde. En dat om te worden die je in wezen bent, maar wellicht vergeten was. Lomi is spiritueel aanwezig en alert zijn en overstappen (shift) naar een ander niveau van bewustzijn. Richt je hele aandacht onvoorwaardelijk op die ander, voel zijn/haar spirit en volg die, blijf die volgen in een niet aflatende stroom van liefde, blijdschap en dankbaarheid. Geef je over en stroom mee op de flow, die geen massagetechniek meer is maar een grootse uiting van liefdevolle aanwezigheid. “