fbpx
Praktijkruimte te huur

Praktijkruimte te huur

Ben jij op zoek naar een sfeervolle, rustige praktijkruimte om je praktijk op te bouwen? Een lichte ruimte op de begane grond, betaalbaar, en uitstekend bereikbaar? Dan zoeken wij jou!

De praktijkruimte is geschikt voor massage, energiewerk, counselling/therapie. De ruimte is 12 vierkante meter, beschikt over een massagetafel en twee comfortabele stoelen, en extra stoelen of meditatiekussens als je die nodig hebt.

Kosten: 28 euro per dagdeel van 4,5 uur (ochtend, middag, avond). We verhuren de praktijkruimte alleen vast, vanaf 1 dagdeel per week.

De workshopruimte is geschikt voor meditatie, yoga, workshops in reiki of ander energiewerk. Het is een mooie, lichte vierkante ruimte van 30 vierkante meter en beschikt over stoelen, meditatiekussens, flip-over en extra massagetafels die je erbij kunt huren.

Kosten: 60 euro per dagdeel van 4,5 uur, of 110 euro voor een hele dag (9.00-18.00 uur). De workshopruimte kan los gehuurd worden.

We hebben een lichte wachtruimte met koffie, thee, koekjes en andere lekkere versnaperingen.

Koffie en thee zijn voor jou en je klanten gratis.

En we hebben een kleine goed uitgeruste keuken (borden, bestek, kopjes, glazen, soepkommen, pannen) zodat je alles bij de hand hebt voor je workshops.

Zin om langs te komen? Bel ons op 06 272 566 10, of stuur een berichtje