fbpx
LUA LOMI workshop – beginners

LUA LOMI workshop – beginners

LUA LOMI is een effectieve vorm van Hawaiiaanse deep-tissue massage die het lichaam helpt herstellen van allerlei fysieke problemen. In deze 2-daagse LUA LOMI workshop leer je de basisbeginselen van deze mooie en efficiënte stijl van lomilomi massage van Maui. Na de workshop – en met de nodige oefening – ben je in staat om een volledige lichaamsmassage aan te bieden aan je vrienden, familie en klanten.

Wat is LUA LOMI?
LUA LOMI komt voort uit de traditionele Hawaiiaanse vechtkunst (LUA). Deze unieke en zeldzame stijl van lomilomi van Maui werd gebruikt om gewonde krijgers te behandelen zodat ze snel terug konden keren naar ‘t strijdtoneel. Vandaag de dag is LUA LOMI een effectieve en stevige vorm van lomilomi bedoeld om je spieren te openen, ruimte in je lijf te creëren, je botten opnieuw uit te lijnen en stijfheid uit je spieren en pezen te verdrijven.

LUA LOMI workshop
LUA LOMI workshop

Wat leer je in de cursus?
In deze 2-daagse cursus LUA LOMI leer de basistechnieken voor een volledige lichaamsmassage. Hierbij besteden we veel aandacht aan de benen, billen/heupen en rug. Ook leer je basistechnieken voor ‘t werken aan de armen en schouders. In de workshop begin je met ‘t leren van een goede hoofdmassage. Later in de workshop leer je een gezichts- en nekmassage.

Wat leer je nog meer?
In deze 2-daagse workshop leer je hoe je met energie in plaats van met spierkracht kunt werken. Je leert hoe je je lichaam op de juiste manier kunt gebruiken. En je leert te luisteren naar het lichaam zodat je diep en efficiënt kunt werken.

Waar komt LUA LOMI vandaan?
LUA LOMI komt uit de traditie of Auntie Mary Gibson van Maui (een van de Hawaiiaanse eilanden). Onze leraar en LUA LOMI master Jimmy Quitan is de laatste die de kennis van LUA LOMI nog in zich draagt. Hij gaf ons toestemming om de basisbeginselen van deze vorm van lomilomi in Europa door te geven.

LUA LOMI WORKSHOP, beginners
datum:
18 & 19 januari, 21 & 22 maart
tijd: 9.30-17.00 uur
investering: 195 euro
cursus herhalen: 95 euro
locatie: Hale Ola Pono, Lutmastraat 211 A-HS, Amsterdam
Ja, ik doe mee!

LUA LOMI TERUGKOMDAG
datum: 21 september, 29 februari
tijd: 10.00-17.00 hrs
investering: 35 euro
locatie: Hale Ola Pono, Lutmastraat 211 A-HS, Amsterdam
Ja, ik doe mee!