fbpx
Ho’oponopono sessie

Ho’oponopono sessie

WAT IS HO’OPONOPONO?
Ho’oponopono betekent to make pono, to make right. Het is een traditioneel Hawaiiaanse healing practice om thema’s in je leven aan te pakken die maar niet in beweging willen komen, onaffe stukken op te ruimen en opnieuw balans en harmonie in je leven te creeeren.

HOE GAAT ‘T IN ZIJN WERK?
In een ho’oponoponosessie ga je op zoek naar die plekken in je leven waar ‘t vast zit. Plekken van pijn, verdriet, schuldgevoel, schaamte of kwaadheid. Het zijn die plekken die om heling vragen.

EN DAN?
Heling ontstaat wanneer je jezelf vergeeft voor alles wat geleid heeft tot die pijn, dat verdriet, die schaamte. Dat klinkt eenvoudig en in wezen is het dat ook. In een ho’oponoponosessie nodigen je uit om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Je gaat inzien dat je alles wat zich in je leven voordoet zelf hebt gecreeerd. En je gaat begrijpen dat jij de enige bent die dat kan veranderen.

WAT MOET IK PRAKTISCH WETEN?
Een ho’oponopono sessie duurt 2 uur en wordt begeleid door Amira Segal. In overleg met haar spreek je 1 of meerdere sessies af.

hawaii birgit 092

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WIE IS AMIRA SEGAL?
Amira Segal beoefent ruim 20 jaar ho’oponopono. Ze leerde ho’oponopono van haar leraren op Hawaii: Aunty Mahealani (Puna, Hawaii Island)), Aunty Maryann Barros, (Kula, Maui), Kumu Lawrence Kalainia Aki (Halawa Valley, Molokai) en I Haleakala Hew Len (Istanboel, Parijs).

TARIEVEN

AFSPRAAK MAKEN