fbpx
Lomilomi wāwae

Lomilomi wāwae

In de 3-daagse cursus lomilomi wāwae leer je hoe je met je voeten, knieën en back-walking een volledige lichaamsbehandeling kunt geven, met je klant op een mat op de grond. Waarom? Omdat je met je voeten meer druk uit kunt oefenen, dieper kunt werken en een dieper release voor je klanten kunt creeren. In lomilomi wāwae gebruik je je voeten en knieen, leer je KUA LUA (=backwalking), gebruik je stokken voor de balans, en leer je nog een hoop andere mooie dingen. Zin om mee te doen?

In de oude dagen van Hawaii werden massagetafels niet gebruikt. De ontvanger van een lomilomi-healing-sessie onderging de sessie op de grond, op een HALA mat. In lomilomi wāwae voel je het lichaam met je voeten, met behulp van de zwaartekracht. Je werkt aan specifieke plekken waar je client ongemak voelt. Of je helpt iemand om te ontspannen en weer in balans te komen.

Waarom gebruik je je voeten?

Je gebruikt je voeten in lomilomi wāwae omdat ze meer weefsel bedekken. Hierdoor kun je meer druk uit oefenen, dieper werken en een diepere release voor je klanten creeren. Je gebruikt je voeten in lomilomi wāwae om weefsel samen te drukken en door te spoelen. Ook verbeter je met lomilomi wāwae de bloedsomloop, en help je het lichaam te ontgiften en te ontspannen.

Wie heeft baat bij lomilomi wāwae?

Lomilomi wāwae is ideaal voor zwaardere klanten en voor atleten. Omdat je diep kunt werken, is lomilomi wāwae geweldig voor degenen die graag veel druk willen. Ook klanten op zoek zijn naar een betere houding, pijnverlichting en meer welzijn genieten van lomilomi wāwae. Daarnaast is lomilomi wāwae ideaal voor klanten die hun kleren liever niet uitdoen, omdat je de sessies geeft met kleren aan.

Wat leer je in lomilomi wāwae?

In lomilomi wāwae leer je werken met de zwaartekracht. Je leert hoe je zittend op de grond of geknield kunt werken. Je leert hoe je met je voeten en gewicht op de rug kunt werken (backwalking). Je leert hoe je staand kunt werken met stokken voor de balans, en je leert nog een hoop andere mooie dingen. Je voeten initieren heling voor je cliënten. Tegelijkertijd ondersteunt dit werk je om sterker, evenwichtiger en flexibeler te worden.

De volledige naam voor deze stijl van lomilomi is Ka wāwae lomilomi ma ka papahele. Het is een dynamische en meditatieve manier van werken uit de familietraditie van Aunty Maile Napoleon. 

datum: 10-12 mei 2024
tijd: 9.30-17.00
locatie: Hale Ola Pono, Lutmastraat 211 A-HS, Amsterdam
investering: 295 euro
vriend(in)enkorting: kom samen met een vriend/vriendin en ontvang 75 euro korting p.p.
Ja! Ik doe graag mee!

terugkomdag: 15 juni 2024
tijd: 10.00 – 17.00 hrs
locatie: Hale Ola Pono, Lutmastraat 211 A-HS, Amsterdam
investering: 45 euro
Ja! Ik doe graag mee!