fbpx
Flying Dance Meditatie

Flying Dance Meditatie

De Flying Dance Meditatie is een Hawaiiaanse bewegingsmeditatie op heerlijke Hawaiiaanse muziek. De vloeiende en oneindige beweging van de meditatie helpt je je geest vrij te maken, los te laten wat vast zit, en de liefdevolle alohaspirit van Hawaii te ervaren.

Met de Flying Dance Meditatie ontwikkel je ALOHA – onvoorwaardelijke liefde – voor jezelf en voor anderen. Je gaat je één voelen met alles wat leeft. En je gaat je gedragen voelen door de breath of the universe.  Het is een krachtige meditatie die je helpt voorwaarts te gaan in je leven, voorbij aan de patronen die je beperken, op weg naar het leven dat je je wenst.

Nog niet overtuigd? Hier zijn 5 andere redenen om mee te doen:

  1. Het geeft je energie
  2. Maakt je geest helder en vrij
  3. Laat je contact maken met onvoorwaardelijke liefde
  4. Zet je met je voeten op de grond
  5. Is eenvoudig en effectief

De Flying Dance Meditatie brengt je in contact met de mana (spirituele krachten de essentie van Hawaii. Het beoefenen van de Flying Dance Meditatie verjongt en verlevendigt je En ‘t verbind je opnieuw met alle aspecten van je wezen.

“Open your heart, get grounded and align yourself with the breath of life.”

De Flying Dance Meditatie is een heerlijke meditatie om thuis of buiten in de natuur te beoefenen. De Flying Dance Meditatie is het fundament van lomilomi massage. Daarmee is ‘t de basis van de opleiding Lomilomi massage-Tempelstijl .

Wil jij kennismaken met dit geschenk voor het leven? Kom en doe mee!

Wanneer: maandelijks op zondagmiddag (zie agenda).
Waar: Hale Ola Pono, Lutmastraat 211 A-hs, Amsterdam
Hoe laat: 14.00-16.00 uur
Wat kost ‘t: Vrijwillige bijdrage
Ja, ik doe mee!

Flying Dance Meditatie
Flying Dance Meditatie tijdens de zomerzonnewende