Gevorderden cursussen lomilomi-TEMPELMASSAGE

Gevorderden cursussen lomilomi-TEMPELMASSAGE

De gevorderden cursussen lomilomi tempelmassage zijn bedoeld voor alle haumana (studenten) die de basistraining lomilomi massage en de lomilomi certificatieweek hebben afgerond. Deze cursussen helpen je je lomiwerk te verfijnen en te verdiepen. Ook leer je op verschillende manieren je praktijk uit te breiden.

Specifiek werk aan de bovenrug tijdens de gevorderden cursussen lomilomi tempelmassageSCHOUDERS EN NEK

Veel mensen hebben last van schouder- en nekklachten. In dit weekend leer je specifiek werk aan de nek en de schouders. Zodat je beter kunt inspelen op je cliënten die klachten hebben in dit gebied. Ook leer je hoe je kunt werken met de Hawaiian Bodymapping die verbonden is aan dit gebied.

Datum: cursus wordt in 2019 herhaald Tijd: 9.30-17.30 uur
Investering: 245 euro. Herhalers: 95 euro
Ja, ik schrijf me in!

Basisstrijkingen op het been in een lomilomi massageLEER EEN LOMIMASSAGE VAN 1 UUR

Soms is een volledige lomisessie van 2 uur teveel van ‘t goede. Mensen vinden ‘t te spannend, te duur, te lang. In deze cursus leer je hoe je je 2 uur durende sessie kunt aanpassen tot een massage van 1 uur. Zo verlaag je de drempel voor je cliënten. Ook kun je hiermee in hotels, wellnesscentra en sauna’s werken.

Datum: cursus wordt in 2019 herhaald Tijd: 9.30-17.30 uur
Investering: 95 euro. Herhalers: 45 euro
Ja, ik schrijf me in!

Lomi Hapai: lomilomi massage voor zwangere vrouwenLOMI HAPAI (VOOR ZWANGERE VROUWEN)

In deze cursus leer je hoe je je lomisessie kunt aanpassen voor (hoog)zwangere vrouwen. Je leert werken met je cliënte in de zijligging. Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat je cliënte comfortabel is en waar je op moet letten wanneer je een lomisessie aan zwangere vrouwen geeft. 

Datum: 20 mei. Tijd: 9.30-17.30 uur
Investering: 95 euro. Herhalers: 45 euro
 Ja, ik schrijf me in!

Lomi pohaku, lomilomi massage met hete stenenLOMI POHAKU (hete stenen)

Lomi Pohaku is lomilomi massage met hete stenen. In dit weekend leer je hoe je pohaku (stenen) in je lomisessie kunt integreren. Pohaku worden als natural medicine al eeuwen door lomilomi practitioners in Hawaii gebruikt, vaak in combinatie met la’au lapa’au (herbal medicine).

Datum: 16 & 17 juni. Tijd: 9.30-17.30 uur
Investering: 245 euro. Herhalers: 95 euro
Ja, ik schrijf me in!

LOMILOMI CHAIRMASSAGE

In deze 1-daagse cursus leer je hoe je een lomilomi kunt geven aan mensen zittend op een stoel, door de kleren heen. Dit is een heel laagdrempelige manier van lomilomi die je overal kunt doen: op beurzen, in verzorgingstehuizen, bij mensen thuis.

Datum: 26 augustus. Tijd: 9.30-17.30 uur
Investering: 95 euro.

HEUPEN EN ONDERRUG

In dit weekend leer je hoe je in je lomisessie meer aandacht kunt besteden aan de heupen en de onderrug. Zodat je beter kunt inspelen op cliënten met klachten in dit gebied. Ook leer je hoe je kunt werken op de Hawaiian Bodymapping die verbonden is met dit deel van het lichaam.

Datum: 20 & 21 oktober. Tijd: 9.30-17.30 uur
Investering: 245 euro. Herhalers: 95 euro
Ja, ik schrijf me in!