fbpx
Ho’oponopono cursus

Ho’oponopono cursus

Ho’oponopono is een simpele en tegelijkertijd diepgaande Hawaiiaanse helingsmethode. Het nodigt je uit om geblokkeerde energie, trauma’s en oude wonden op te ruimen. In deze ho’oponopono cursus leer je hoe je dat doet. Zodat oude ballast verdwijnt en je je lichter, vrijer, liefdevoller en gelukkiger gaat voelen. Iets voor jou?

Wat is ho’oponopono?
Ho’oponopono staat in ‘t westen bekend als een Hawaiiaans vergevingsritueel. Vergeving speelt inderdaad een belangrijke rol, maar ho’oponopono is veel meer dan dat. Het is een Hawaiiaanse helingsmethode waarmee je geblokkeerde energie, trauma’s en oude wonden kunt wissen. Zodat je lichter en met meer balans door ‘t leven kunt.

Hoe werkt ‘t?
In de ho’oponopono cursus ga je op zoek naar wie in jouw leven aan de touwtjes trekt. Is ‘t je innerlijke kind (unihupili)? Je innerlijke vader? Je innerlijke moeder? Je leert hoe je je innerlijke familie in balans kunt brengen zodat je leven de kant op gaat die jij wilt..

Ook krijg je inzicht welke oude gedachtepatronen, herinneringen of trauma’s je leven bepalen. Met ho’oponopono leer je dit los te laten. Hoe? Door gebruik te maken van Hawaiiaanse pincipes als bescheidenheid, vergeving, eerlijkheid, dankbaarheid en liefde. Zodat je je lichter gaat voelen, liefdevoller en vrijer.

En verder?
Vergeving speelt een belangrijke rol in ho’oponopono. In deze cursus leer je om vergiffenis te vragen voor situaties in je leven waar je niet gelukkig mee bent. Dat klinkt eenvoudig, en in wezen is het dat ook. Toch hebben veel mensen moeite om dat daadwerkelijk te doen.

Want het vragen om vergiffenis betekent dat je de volledige verantwoordelijkheid neemt voor je leven. Zodat je gaat inzien dat je alles wat zich in je leven voordoet, zelf hebt gecreëerd. En jij de enige bent die ‘t kan veranderen.

Praktisch
De cursus bestaat uit 2 delen: 

1. SELF-practice of Ho’oponopono: een serie van 7 avonden waarin je Ho’oponopono leert integreren in je eigen leven. De wekelijkse bijeenkomsten helpen je om Ho’oponopono daadwerkelijk te verankeren in je leven. De cursus staat open voor iedereen. Er is geen voorkennis nodig.

Ho’oponopono dl. 1 (ONLINE): 12, 19, 26 september, 3, 10, 17, 24 oktober
Tijd: 19.00-21.30 uur
ONLINE: via ZOOM
Bijdrage: 245 euro.
Vriend(inn)enkorting: Kom samen met een vriend(in) en krijg 30% korting!
Herhalers: 95 euro
Ja, ik schrijf me in!

2. Ho’oponopono VERDIEPING: een serie van 5 avonden waarin je leert werken met de ho’oponopono van Aunty Mahealani  Met deze vorm van ho’oponopono leer je hoe je een leven kunt leiden dat vrij is van pilikia (problemen/drama). Om deel te kunnen nemen aan deze cursus moet je deel 1 hebben gevolgd.

Ho’oponopono deel 2 (ONLINE): 11, 18, 25 september, 2, 9 oktober
Tijd: 19.00-21.30 uur
Bijdrage: 175 euro
Vriend(inn)enkorting: Kom samen met een vriend(in) en krijg 30% korting!
Herhalers: 75 euro
Ja, ik schrijf me in!


Wil je daarna ho’oponopono leren toepassen in je professionele praktijk als lomilomi practitioner, massagetherapeut of coach, dan kun je deelnemen aan:

3. Ho’oponopono for PROFESSIONALS: een serie van 8 bijeenkomsten, verdeeld over 8 maanden voor diegenen die ho’oponopono willen toepassen in hun professionele praktijk.

Deze diepgaande ho’oponopono training is voor diegenen die
1) SELF-practice of Ho’oponopono en Ho’oponopono VERDIEPING bij Malamalomi hebben gevolgd.
2) Ho’oponopono dagelijks toepassen;
3) Ho’oponopono willen gebruiken in een professionele setting.

Na deze training ben je in staat om:
1) ho’oponopono te gebruiken als deel van je werk als lomilomi practitioner of massagetherapeut;
2) ho’oponopono te gebuiken in je werk als coach of een ander vak waarin je werkt met mensen.
3) individuele ho’oponopono sessies aan te bieden.

Data: Deelname op basis van uitnodiging.
Tijd: 11.00-14.00 uur
Locatie: Hale Ola Pono, Lutmastraat 211 A-HS,Amsterdam
Investering: 888 euro
Voorwaarden deelname: deelname aan ho’oponopono deel 1 en deel 2. Aanwezigheid in alle bijeenkomsten. Uitnodiging tot deelname.
Ja, lijkt me gaaf!